Ministrul Mediului a depus juramantul pentru CJ

c0faff2e-78f8-4b96-8ffe-4854dd35a986

Noul presedinte al Consiliului Judetean, Costel Alexe a depus astazi jurământul in prenta primului ministru Ludovic Orban. Acesta si-a preluat noile atributii si incepand de luni isi va incepe activitatea la Consiliul Judetean.

Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac cu buna credinta tot ce sta in puterea si priceperea mea pentru binele locuitorilor judetului Iasi. Asa sa imi ajute Dumnezeu! …Este prima data cand legislatia prevede esarfa tricolora si pentru presedintele Consiliului Judetean.

În urma alegerilor locale, Costel Alexe este cel care a câștigat mandatul de președinte al Consiliului Județean Iasi. Astăzi, la ora 15 a fost organizata ceremonia de depunere a jurământului. La eveniment au participat consilierii județeni, care de altfel au depus juramantul. La eveniment a ajuns si prim-ministrul Ludovic Orban.

Va doresc succes in noul mandat, iar prezenta mea la procedura de investire, vreau sa transmita un mesaj de deschidere la dialog si la un parteneriat onest in beneficiul comunitatilor locale din judetul Iasi.

Noul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, a castigat alegerile cu 104 656 de voturi.