Ministrul Investitiilor, Dan Vilceanu ii critica pe Alexandru Rafila si Marius Budai pentru slaba absorbtie a fondurilor europene la ministerele conduse de acestia

dan vilceanu

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu le reproseaza ministrilor Sanatatii si Muncii pentru rezultatele slabe in privinta absorbtiei fondurilor europene.

„Facem o analiză în acest moment la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, pe toate autoritățile de management, astfel încât contractele semnate care nu au nicio să fie finalizate până la sfârșitul anului viitor să fie reziliate și banii să fie alocați altor proiecte, astfel încât să nu riscăm să pierdem acei bani. Există într-adevăr o slabă absorbție la Ministerul Muncii și o slabă absorbție la Ministerul Sănătății. Din punctul ăsta de vedere aș fi profund recunoscător dacă cei doi miniștri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene. La începutul mandatului acestui guvern toată lumea a înțeles anumite disfuncționalități, au trecut câteva luni și evident și eu, și premierul și toată țara așteaptă să vadă progrese și mai puțin scuze”, a declarat Vîlceanu, la finalul sedintei de Guvern.