Ministerul Sanatatii a lansat licitatia pentru serviciile de verificare tehnica a Spitalului Regional de Urgenta Iasi

Sharing is caring!

Ministerul Sănătăţii a lansat, pe platformele electronice de specialitate ale României şi Uniunii Europene, procedura de licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de verificare tehnică pentru proiectul „Construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi”.

Valoarea estimată a contractului de servicii este de 2.056.331,97 lei fără TVA, iar cei interesaţi au termen de depunere a ofertelor, data de 23 iunie 2020.

Spitalul regional de urgenţă va creşte capacitatea de tratament pentru pacienţi, punând la dispoziţie paturi într-o structură flexibilă organizată pe centre clinice dupa cum urmează:
 Centru pentru cap şi gât, cuprinzând specialităţi de neurologie, neurochirurgie, oftalmologie, ORL, chirurgie maxilo-facială;
 Centru toracic, cuprinzând pneumologie, cardiologie, chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară;
 Centru abdominal, cuprinzând gastroenterologie, nefrologie, urologie, chirurgie generală;
 Centru pentru articulaţii, coloană vertebrală şi traumă, cuprinzând ortopedie & traumatologie, chirurgie plastică, arsuri, chirurgie vasculară;
 Centru de medicină internă, cuprinzând dermatologie, medicină internă, reumatologie, boli metabolice şi endocrinologie, imunologie, hematologie, terapie intensivă;
 Centru pentru mamă şi copil, cuprinzând ginecologie, obstetrică, pediatrie şi chirurgie pediatrică, neonatologie;
 Centru radioterapie şi oncologie (inclusiv department pediatric), radioterapie, chimioterapie şi medicină nucleară, în cazul Spitalului Regional Craiova.

Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi va avea un număr total de 850 paturi. La acestea se adaugă centrele ambulatorii integrat.

„Urmărim obiectivele strategice din Programul de guvernare, iar unul dintre acestea îl reprezintă urgentarea proiectelor mari de infrastructură, atât de necesare. Cu toate că anul acesta a fost unul special, am reuşi mai mulţi paşi importanţi pentru pregătirea construcţiei spitalelor regionale. Spitalul care va fi construit la Iaşi este cel mai avansat proiect. În aceste zile, echipa MS întocmeşte documentaţia şi pentru achiziţia de servicii de verificare tehnică în vederea construirii Spitalului Regional de Urgenţă Cluj”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

shares