Miliardarul care a petrecut cu o divă din Botoșani s-a sinucis în Dubai 

După ce a divorțat de soțul politician, tânăra botoșăneancă își trăiește viața și este foarte activă în mediile sociale.

Anul trecut, Alice Constantinică, fosta soție a lui Codrin Ștefănescu a fost văzută într-un club de fițe din capitală însoțită de Joel Fenelon Joseph, miliardarul care și-a achiziționat chiar propria insulă.

Miliardarul care a petrecut cu o divă din Botoșani s-a sinucis în Dubai 

Mai mult, cei doi ar fi petrecut noaptea împreună, după ce s-au retras din club, scria pe atunci CanCan!

Cine a fost Joel Fenelon Joseph

Joel Fenelon Joseph s-a născut în Haiti, dar se mutase cu locuința în Dubai. A intrat de tânăr în lumea afacerilor, pentru ca la scurt timp să aibă o avere de sute de milioane de dolari. A fost un antreprenor de succes, care ocupa funcția de CEO al Ramokane General, din Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde era și proprietar. A fost partener de afaceri și în alte companii internaționale. A făcut chiar tranzacții crypto.

Deținea un penthouse imens la Address Downtown din Dubai, locuința lui de unde s-a și aruncat în gol, dar avea vile în toată lumea, Sardinia, Bahamas, Santo Domingo, Insula Maldivelor, Ibiza, Los Angeles, Miami, Santiago de Chile, Seychelles, St Barth.

Hobby-ul lui, pe lângă femeile frumoase, mașinile de lux. Ferrari F12, Lamborghini Gallardo, Rolls Royce Ghost sau Bentley Continental GT sunt câteva ”bijuterii” din colecția lui. De asemenea, avea și două avioane private, un Global 6000 și un Gulfstream G650.Are și un mare hobby, mașinile de lux. În colecția sa impresionantă se găsesc Ferrari F12, Lamborghini Gallardo, Rolls Royce Ghost sau Bentley Continental GT.

Bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul 55 al unei clădiri din Dubai, conform Botosaneanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *