Mihai Teja, antrenor Poli Iasi: „Ne dorim să mai aducem jucători, pentru că vrem să formăm un lot competitiv!”

mihai teja

Cu o echipa total schimbata fata de sezonul trecut, Iasul nu s-a facut de ras pe terenul campioanei. Dupa o prima repriza stearsa, iesenii au controlat actul secund si chiar puteau pleca din Gruia cu o victorie.

„Le-am spus să dea totul pe teren. Asta este lucrul pe care îl cer. Au atitudiune, sunt caractere bune și lucrurl acesta mă bucură. Am avut noroc, au avut multe ocazii cei de la CFR. Eu le urez baftă în Europa și sper să se califice, pentru că avem nevoie de cât mai multe echipe în Europa.

Se poate mai bine, ne dorim să fie mai bine. Ne dorim să mai aducem jucători, pentru că vrem să formăm un lot competitiv. Am intrat un pic precipitați, dar le-am spus jucătorilor să nu aibă frică de nimeni, a spus Mihai Teja, la TV Digi Sport.

Autorul unei mari ocazii in minutele de prelungire, Andrei Cristea sustine ca are incredere in acest nou proiect de la Iasi.

„Să nu uităm totuși că am jucat pe terenul campioanei. Am arătat că avem potențial. Cunosc foarte bine atmosfera de la Iași și mă bucur că pot să pun umărul la construcția echipei. Am încredere în acest grup, în acest proiect. Trebuie să continuăm în ritmul ăsta și să câștigăm primul meci de acasă. Este important să fim lucizi, să ascultăm indicațiile lui Mister”, a declarat Andrei Cristea.