Mihai Chirica va contesta masura controlului judiciar impusa de DNA. Atributiile sale vor fi preluate de viceprimarul Daniel Juravle

Începând din aceasta dupa amiaza, primarul Mihai Chirica nu își va exercita atribuțiile pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a unei măsuri de control judiciar decise de procurorii DNA. Primarul Mihai Chirica va contesta chiar astăzi această măsură la judecătorul de drepturi și libertăți. Până la reluarea atribuțiilor, acestea vor fi exercitate de către viceprimarul Daniel Juravle.

„În funcție de decizia instanței, voi decide ce voi face în continuare. Cert este că voi apela la toate argumentele și la toate prevederile legale pentru a-mi dovedi nevinovăția în această speță și în toate celelalte cazuri în care mi-au fost aduse acuzații. Nu voi abdica de la principiile pe care le am promovat, nu voi înceta să cred în valorile democrației și statului de drept, nu voi renunța să îmi fac datoria de cetățean ales al ieșenilor!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!