Mihai Chirica pus la zid de Dancila si Razvan Cuc

Mihai_CHirica

Viorica Dancila i-a raspuns primarului Iasului care a numit-o pe Facebook premier cu zero realizari. Intr-o conferinta de presa, primul ministru a anuntat ca raspunde intrebarilor lui Mihai Chirica legate de investitiile Guvernului la Iasi atunci cand edilul va spune cum a reusit sa stranga banii pentru casa copilului.

Viorica Dancila – prim ministru: „Am sa-i raspund domnului primar cand va raspunde foarte onest cetatenilor de la Iasi cum a reusit dansul ca bugetar sa stranga 250.000 euro pentru o casa pe care a lasat-o copilului. Cand dansul va raspunde cetatenilor acestui oras ii voi raspunde si eu domniei sale. Raspunsurile le dau pentru cetateni nu pentru asemenea atacuri care nu-si au rostul”.

Nici Razvan Cuc nu l-a menajat pe Mihai Chirica in privinta realizarii Centurii Iasului.

Razvan Cuc – ministrul Transporturilor: „Tot am vazut ca primarul de la Iasi face tot felul de postari. Noi am lansat proiectare si executie a Centurii Iasului. Pe data de 19 august avem depunerea ofertelor. I-am spus primarului in toate vizitele de la Iasi, ‘da-ti obiectele sa le expropriem!’ Pe coridorul acestui obiectiv dansul a dat autorizatii de construire. Am vazut ca nu a dat nicio hotarare de Consiliul Local. Pai cand iubesti iesenii? Cand faci declaratii politice sau cand vine vorba de obiective de investitie”.

Ca raspuns la declaratia de astazi a Vioricai Dancila, Mihai Chirica a intrebat premierul cum se vede Moldova din elicopter.