Mihai Chirica, primele declarații după numirea lui Cristea antrenor: ”Nu avem bani pentru Mourinho”

DSC_7120

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a făcut primele declarații după numirea lui Andrei Cristea ca antrenor la Politehnica Iași.

”Andrei Cristea e o persoană care a controlat între ghilimele mereu vestiarul și a reușit în momentele grele să treacă peste acele situații. Toată lumea se aștepta la antrenori de tip Mourinho. Nu avem banii și timpul pentru antrenori de genul Mourinho. Andrei e o variantă potrivită.

Există un risc. L-am avertizat personal pe Ciprian aseară. I-am zis, gândește-te la faptul că e prima sa echipă. Poate fi și un avantaj, nu își permite să înceapă cariera cu un eșec. Să nu uităm că pe la echipă au trecut în ultima perioadă antrenori cu multă experiență, dar niciodată nu am stat așa slab ca în această perioadă.

Am apreciat foarte mult la Andrei sinceritatea și atașamentul față de club chiar și în momente grele a renunțat la alte oferte mult mai avantajoase și a venit alături de noi. Apreciez mereu acest lucru. E o loialitate care e legată de Iași și de echipă. Rezultatele vorbesc, mingea e la el și trebuie să o joace bine.

Trebuie să fim conștienți că nu înseamnă că de mâine Andrei va face o minune. Va trebui și el să muncească cu ce are, dar să îi pună mai bine în teren. Știu că și el are pretențiile lui, știe care sunt punctele slabe, pentru că a fost pe teren.

Numirea lui e o garanție că nu voi abandona niciodată această echipă. E echipa noastră, pe care o susținem, nu pentru mine, pentru ieșeni. Nu a fost creată în mandatul meu și nu va dispărea în mandatul meu. Cred că Andrei nu este antrenorul primarului, e al echipei. Vreau să îl văd și la o echipă mare, plecând de la antrenarea echipei Politehnica Iași. Să ajungă la Barcelona.”, a declarat Mihai Chirica, în emisiunea Repriza a 3-a, de la Radio Hit Iași.