Mihai Chirica îl susține pe George Simion la alegerile europarlamentare

foto_George_Simion

„Un milion pentru unire”

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica și-a exprimat susținerea pentru candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare, George Simion. În cadrul unui eveniment organizat la Primaria Municipiului Iași, pe 24 februarie, zi simbolică pentru români, edilul a specificat în discursul său că, liderul unionist, George Simion este născut în zodia României Mari, iar pasul spre Parlamentul European va fi sprijinit în totalitate de primarul orașului care a devenit capitală istorică a României.

,,L-aș caracteriza așa: un român adevărat. Pentru mine, George Simion este unul dintre cei care s-a născut într-o altă zodie, este zodia României celei Mari. Este zodia în care sunt toți cei care cred în Unirea provinciilor românești, este zodia celor care se jertfesc și își pun în slujba acestui destin tot ce au. (…) Trebuie să avem omenii noștri în Parlamentul European, în Parlamentul României și în cel al Republicii Moldova. Eu cred că George va reușisă lase în memoria tinerei generații o urmă adâncă în ceea ce privește Unirea. Eu sunt angajat sufletește pentru el și vreau să-l susțin. a declarat Mihai Chirica.

În adresarea sa, către liderul unionist, George Simion, edilul municipiului Iași spune că drumul ales este unul greu, dar nobil, iar victoria este de partea unioniștilor în acest an.

,,Nu va fi ușor! Nu sunt mulți care cred în România Mare, nu sunt mulți români care cred în România Mare. (…) Niciun drum bun nu se duce ușor. Întotdeauna drumul cel mai nobil este cel mai greu din viață. Tu te-ai dus pe un drum greu, dar nobil, de aceea, te rog să-i urmezi destinul până la capăt, ești principalul protagonist. Și când vei învinge steagul României Mari la Bruxelles, bucuria va fi și a noastră cu atât mai mult’‘, a conchis Mihai Chirica, primarul municipiului Iași.

Sub sloganul ,,România Mare în Europa”, pe 12 ianuarie, mișcarea unionistă a anunțat candidatul George Simion la alegerile europarlamentare. Liderul mișcării unioniste va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.