Mihai Chirica cere verificarea șoferilor CTP înainte să plece pe traseu

Astăzi, a avut loc un accident în cartierul Dacia. Un șofer CTP băut a lovit o adolescentă de 15 ani. Astfel, Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent, urmate de măsuri imediate și severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iași.

Edilul-șef a cerut conducerii CTP să facă verificări și să îi prezinte de urgență un raport în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu rănirea unei persoane tinere.

Primarul a dispus și constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalității care să controleze modalitatea în care șoferii și vatmanii sunt verificați la intrarea pe traseu și în timpul activității. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliția Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putință.

Edilul-șef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovați de producerea acestui accident, de la șoferi până la șefii și responsabilii de traseu și de siguranța circulației.