Mihai Chirica catre Iulian Dascalu: „Vă felicit pentru demersul dumneavoastră regenerator!”

Mihai_Chirica

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați realizat și realizați pentru Iași și pentru ieșeni. Atunci când ați decis să inițiați prima investiție majoră în Capitala Moldovei – Complexul Palas -, care a repus Iașul în rândul orașelor europene, ați dovedit că sunteți un adevărat ieșean.

Acum, când v-ați propus să continuați investiția, alocând alte câteva sute de milioane de euro și transformând și modernizând una dintre cele mai înapoiate zone ale orașului, ați demonstrat din nou că iubiți Iașul.

De asemenea, faptul că ați cerut în mod expres organizarea la Primărie a unor dezbateri publice referitoare la implicațiile proiectului intitulat generic „Palas 2” a arătat că vă pasă atât de nevoile și doleanțele tuturor ieșenilor, cât și de viitorul Iașului. Sunt convins că veți ține cont de toate recomandările pertinente exprimate în cadrul celor două întâlniri.

Date fiind cele de mai sus, vă felicit pentru demersul dumneavoastră regenerator și subliniez că voi rămâne un ferm susținător al tuturor proiectelor care schimbă fața Iașului în bine!