Minunea de zece din Podu Iloaiei

Sharing is caring!

Inainte de depunerea contestatiilor, in judetul Iasi s-au obtinut la Bacalaureat 12 medii de 10. 7 dintre acestea au fost obtinute de elevi ai Colegiului National, 2 de la Colegiul Emil Racovita, 1 de la Colegiul Costache Negruzzi, 1 de la Liceul de Informatica Grigore Moisil si 1 de la Liceul Tehnologic Haralamb Vasiliu din Podu Iloaiei.

Singura medie de zece din afara Iasului a fost obtinuta de Mihaela Coroaba, o eleva cu 10 la limba si literatura romana, 10 la matematica si 10 la geografie.

“Vreau să folosesc 2 minute din cele 15 minute de faima alocate unui om în viață pentru a o felicita pe sora mea mai mică Mihaela Coroaba pentru reușita ei de a lua 10 la bacalaureat. Sunt cea mai mândră de tine copil mic. Ai reușit să demonstrezi că orice copil care muncește poate să ajungă unde vrea, ai reușit să treci peste răutățile multor oameni. Pentru noi, surorile tale, ești un motiv de mândrie. Te iubim și te apreciem enorm. Succes în viață “doamna doctor”, a scris sora acesteia, absolventa a Facultatii de Automatica si Calculatoare, Bucuresti.

Foto: facebook.com/mihaelacoroaba

shares