Miercuri se decide soarta comasarii si daca coalitia va merge cu liste comune la europarlamentare

Miercuri se decide soarta comasarii si daca coalitia va merge cu liste comune la europarlamentare. Sunt sanse 50-50 pentru rezolvarea impasului in care au intrat partidele din coalitie.

Miercuri se decide soarta comasarii si daca coalitia va merge cu liste comune la europarlamentare

PSD si PNL sunt presate de timp. Daca vor ajunge la un numitor comun in privinta comasarii alegerilor si candidaturii la europarlamentare pe liste comune, atunci Coalitia trebuie sa treaca si peste celelalte obstacole puse la cale de partidele din opozitie care au de gand sa conteste la Curtea Constitutionala.

„Este o cale foarte clară împotriva extremismului care există în România în acest moment și trebuie să recunoaștem acest lucru și vom vedea și percepția românilor în cazul în care decidem…Asta înseamnă că una dintre soluții este o alianță electorală sau o alianță politică care va da stabilitate României. Sunt ferm convins că mâine veți afla. Ce vă spun cu certitudine. Eu îmi doresc ca mâine să anunț tot calendarul de alegeri”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta s-a referit si la nemultumirile din partid daca se va lua decizia candidaturii comune la europarlamentare.

CITESTE SI: Se ia in calcul comasarea alegerilor locale cu europarlamentare

Când ajungi în anumite funcții de stat trebuie să decizi ce e mai bine pentru România și apoi să armonizezi lucrurile astfel încât colegii să fie lămuriți că așa e cel mai bine pentru Romania, dincolo de a fi pesediști sau peneliști”, a comentat presedintele PSD.

In afara comasarii alegerilor locale cu europarlamentarele sunt sanse mici ca alegerile prezidentiale sa aiba loc in aceeasi zi cu parlamentarele. De asemenea este greu de crezut ca PSD si PNL vor sustine acelasi candidat la alegerile prezidentiale sau vor aborda pe liste comune parlamentarele.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *