„Micul Mowgli” a rezistat o noapte geroasa in padure, printre animalele salbatice

„Micul Mowgli” a rezistat o noapte geroasa in padure, printre animalele salbatice. Manu, Laur și Ionuț, sunt polițiștii l-au găsit pe Aryan în pădure după 24 de ore de căutări.

„Micul Mowgli” a rezistat o noapte geroasa in padure, printre animalele salbatice

Copilul stătea lângă un copac, in padure, aproape de Schitul Manastirii Vorona când unul din cei trei l-au auzit și au pornit toți în fugă spre locul din care se auzea copilul.

Aryan era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe politisti. „Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne voluntari și jurnaliști!”, este mesajul transmis de IPJ Botoșani.

CITESTE SI: Botosani | Copilasul ratacit in padure gasit la o zi dupa disparitie

Ulterior, baiatul a fost dus de polițiștii într-o mașină a Poliției de Frontieră. Micutul a fost preluat in stare stabila si era foarte vorbaret cu salvatorii sai.

Aproape 500 de persoane, câini de urmă, elicoptere şi un avion de mici dimensiuni l-au căutat pe micuțul în vârstă de doi ani dat dispărut în cursul dupa amiezii de duminica.

Copilul din localitatea Tudora era împreună cu bunica lui la o rudă din localitate iar la un moment dat a părăsit curtea. Duminica, in jurul orei 15.30, a trecut prin zona cantonului și s-a îndreptat spre pădure.

A fost gasit la 24 ore dupa disparitie, la o distanta de 3 kilometri de locul in care a fost vazut ultima oara. Copilul era in pragul hipotermiei si nu mai rezista o noapte in padure. Acesta le-a spus salvatorilor ca a vazut un „lup mare”.

Fericit, tatal micutului, de origine pakistaneza, le-a multumit tuturor: „Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!”a transmis tatăl lui Ayan. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *