„Mi-e pofta să fac bine”, cutiuța de îndeplinit dorințe

bebelus

La Iasi, se va construi anul viitor o casa pentru parintii veniti cu copiii bolnavi la Spitalul de Copii „Sfanta Maria. Astazi a venit la Iasi, Amalia Nastase, coordonatorul unei fundatii care, printre alte proiecte umanitare importante, si-a propus sa construiasca pe langa spitalele mari de copii din Romania, case pentru pentru parintii acestora. Pe durata spitalizarii micuţilor, părinţii nu plătesc cazarea, iar spaţiul primitor oferă atmosfera unui adevărat cămin.

Pana in prezent, peste 18 000 de parinti au primit ajutor in momentele de cumpana in casele special construite pentru ei sau mai bine-zis, pentru copiii bolnavi care stau chiar si cu lunile in spital si au nevoie sa-si simta parintii aproape, in familia care e departe de casa.

Prin evenimentele şi acţiunile de pana acum, campania “Mi-e poftă să fac bine” a reuşit să mobilizeze sute de mii de persoane care au donat 35% din suma necesară pentru construcţia caselor de” departe de casa”.

Puteti dona în cutiile de fonduri amplasate în cele 67 restaurante din toată ţara. Toate sumele oferite ajută mii de părinţi să treacă mai uşor prin perioadele dificile de boală ale copiilor lor, reuşind să fie aproape de ei, să se odihnească, să se simtă ca acasă, fără grijile drumurilor şi ale costurilor de cazare. Donaţiile susţin o “casă departe de casă” pentru fiecare copil aflat sub tratament în spital, în care să redescopere copilăria, căldura şi joaca.