Messi paraseste Barcelona cu lacrimi in ochi

messi

Dupa 21 ani petrecuti la Barcelona, argentinianul Leo Messi va fi nevoit sa se desparta de clubul catalan. Asta desi, a ajuns la un acord cu gruparea spaniola fiind de acord cu reducerea salariului cu aproape 50 la suta.  Dar, salariile de la Barcelona ar fi reprezentat 110% din veniturile clubului dacă semna Messi, iar Liga Profesionistă Spaniolă este reglementată de fair play financiar.

„Am făcut totul, eu, clubul și Laporta. Dar nu s-a putut mai mult din cauza Ligii. Am făcut totul. Am vrut să rămân. Anul trecut nu am vrut, dar acum voiam. Dar nu s-a putut. Da, e cel mai greu moment din carieră. Fără îndoială! Au fost multe momente grele, înfrângeri, dar să nu pot reveni la antrenamente… E cel mai greu. E clubul pe care-l iubesc și nu voiam să plec. Mi-am dorit asta anul trecut, dar acum nu voiam”, a spus Messi intr-o conferință de presa sustinuta astazi la Barcelona.

Starul argentinian a fost aplaudat de audienta, in sala aflandu-se familia sa, oficiali ai clubului si colegi din club. Cu lacrimi in ochi, Messi le-a multumit pentru sustinere si a mentionat ca inca nu stie unde va juca. Presa franceza este sigura ca Messi va juca la PSG in urmatorul sezon.