Mesajul unui sofer profesionist pentru autoritatile incapabile sa rezolve problemele de pe drumul mortii – E85, a devenit viral

Mesajul unui sofer profesionist despre drumul E85 a devenit viral pe TikTok. Acesta a criticat CNAIR fata de modul in care a fost trasat „drumul mortii”. De ani de zile, autoritatile sunt incapabile sa gaseasca solutii pentru evitarea tragediilor. Zilnic se petrece mai multe accident soldate cu victime omenesti.

„Domnilor administratori, in speranta ca veti vedea clipul acesta, mai umblati si prin alte tari sa vedeti cum se marcheaza un drum de genul, nu ce ati facut voi. Din punctul meu de vedere ar trebui sa fiti trasi la raspundere si chiar pedepsiti pentru vietile pierdute pe tronsoanele astea de drum. Asta nu-i drum cu o banda jumate, ca si alte tari au drumuri asa de late si nu au facut porcaria pe care ati facut-o voi. Nu sunt expert eu, voi ar trebui sa stiti mai bine, trebuia trasat alternativ, doua benzi pe un sens 4-5 kilometri dupa care sa se schimbe sensul, doua benzi pe sensul celalalt, sa fie alternativ si oamenii nu ar mai muri”, a spus Radu Beltechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *