Mesaj emoționant al unui caporal aflat în misiune în Afganistan pentru soția sa

love

Caporalul clasa a II-a Mihai Gărgăun, aflat în misiune în Afganistan cu Batalionul de Protecţie a Forţei ,,Jderii”, sărbătoreşte astăzi un an de când a făcut unul din cei mai importanţi paşi ai vieţii.

Cu această ocazie, caporalul i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, Geanina-Maria Gărgăun, la rândul său cadru militar în Brigada 15 Mecanizată ,,Podu Înalt”.

Mesajul postat pe pagina Ministerului Apărării Naționale este umătorul: ,,Draga mea soţie, acum cinci ani am început o frumoasă poveste de dragoste. Astăzi, la împlinirea unui an de la căsătoria noastră, din deşertul îndepărtat al Afganistanului, îți spun că îmi este foarte dor de tine şi abia aştept să ne revedem. Chiar dacă serviciul ne-a răpit multe clipe frumoase, mă bucur şi apreciez că ai îmbrăcat și tu uniforma militară. O carieră militară presupune sacrificii, dar și satisfacții. Sunt mândru de tine pentru munca depusă şi premiile pe care le-ai obţinut cu lotul sportiv al unităţii tale la competiţiile aplicativ-militare. Îţi doresc o carieră frumoasă şi plină de reuşite! Iar pentru noi, … La mulţi ani!”