Meditații gratuite pentru elevi, la Facultatea de Automatică şi Calculatoare

Elevi-la-scoala-in-curtea-scolii-Foto-INQUAM-Photos-Octav-Ganea-640x400

Din luna martie până în luna iunie, la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Iași sunt organizate şedinţe gratuite pentru admitere la disciplina Matematică. „Scopul şedinţelor este de permite viitorilor candidaţi la admiterea la Automatică şi Calcultoare să evalueze nivelul cerinţelor la testul de Matematică, dar şi de a interacţiona cu o parte din cadrele didactice ale facultăţii, a spus Vasile Manta, decanul facultăţii de Automatică şi Calculatoare.

Şedinţele de pregătire gratuită la Matematică se vor desfăşura pe 4, 11, 18, 25 martie, 1, 8, 29 aprilie, 6, 13, 27 mai, 3 iunie, în intervalul orar 10,00 – 12,00 în clădirea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, în amfiteatrele AC0-1 şi AC0-2.

Aşa cum anunţam într-un material anterior, pentru anul universitar 2023-2024,  Facultatea de Automatică şi Calculatoare organizează admiterea la studii universitare de licenţă pentru domeniile de studiu Calculatoare şi tehnologia informaţiei şi Ingineria sistemelor (Automatică şi informatică aplicată).

Examenul de admitere va fi organizat pe 16 iulie.

Admiterea se face la alegere, la Matematică sau Informatică (din programa Informatică Intensiv), în baza unui test grilă care conţine 25 de întrebări.

Examenul grilă are loc fizic, durata maximă alocată pentru rezolvarea subiectelor fiind de 3 ore.

Media de admitere se calculează conform formulei: 80% nota la testul grilă, 20% media de la Bacalaureat.