Meciul revenirilor în Copou

Sharing is caring!

Unul dintre jucatorii care i-a lipsit mult lui Flavius Stoican in ultima perioada a fost Andrei Sin. Acesta s-a recuperat dupa accidentarea suferita in editia trecuta de campionat si a intrat in repriza secunda a partidei de sambata. “Pentru mine este bine ca mi-am revenit fizic si medical, o revenire buna, chiar daca am obtinut doar un punct cred eu ca este un rezultat echitabil.

Am jucat impotriva Craiovei care evolueaza foarte bine acasa, impotriva Astrei care etapa trecuta a invins FCSB-ul. Sunt doua puncte bune. Speram ca la FCSB sa facem o partida buna si sa obtinem prima victorie”, a declarat Andrei Sin. Si Astra a bifat o revenire importanta. Denis Alibec a scapat de cosmarul numit FCSB si vrea sa demonstreze la formatia cu care a obtinut titlul ca mai are un cuvanr de spus in fotbal.

“Denis nu cred ca va avea problem aici pentru ca ii cunoaste pe jucatori, eu cred ca aici a avut cele mai bune rezultate din cariera lui. Speram sa-si revina la forma care avut-o anii trecuti”, a spus Alexandru Stan, jucator Astra Giurgiu. De bucurie ca a revenit la Astra, Alibec a petrecut intr-un club iesean pana spre dimineata.

shares