Meciul Iohanis – Toader s-a mutat la Iasi

Sharing is caring!

Presedintele isi lanseaza sambata, la Iasi, cea de-a treia carte “EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Editura si-a propus initial ca lansarea de la Iasi sa aiba loc in Aula Magna a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, “cea mai veche instituție de învățământ superior, unde există o tradiție a lansărilor de carte”, se arata intr-un comunicat al editurii.

Universitatea Cuza, condusa de Tudorel Toader a refuzat sa puna sala la dispozitie motivand ca este rezervata pentru alte evenimente. Editura acuza in schimb ca in acea zi nu este programat nicio manifestare.

“În urma verificării disponibilității spațiului solicitat, respectiv Aula Magna Mihai Eminescu, UAIC a răspuns la e-mail, specificând faptul că pe parcursul întregii zile de 11 mai 2019 (între orele 7 -21), locația vizată este gazda unor evenimente a căror contramandare ar putea pune Universitatea în postura de a nu-și respecta angajamentele asumate”, se specifica intr-un comunicat de presa pentru Mediafax.

Concret, in intervalul orar 7-15 are loc o conferinta de Criminalistica unde sunt asteptati 400 de participanti din tara si strainatate.

De la 15.30 – 17.30 va avea loc un Congres International de Matematica iar de la ora 19-21 are loc un Congres de Criminologie.

shares