Meci spectaculos si la Botosani cu 6 goluri. FC Botosani – Voluntari 3-3. Valeriu Iftime: “Sunt disperat pur și simplu. E retrogradare cu brio”

FC Botoșani începe în atac iar Cărăușu are o șansă de gol dar centrează greșit în loc să șuteze pe poartă. În minutul 6, la prima acțiune de atac, FC Voluntari deschide scorul prin Doru Cristian Andrei care a marcat cu un șut din marginea careului.

Trei minute mai târziu, Florescu cade în careu dar primește galben în loc de penalty. Ilfovenii sunt aproape de a majora scorul dar Popescu trimite cu capul pe lângă poartă, din zona careului de 6 metri. FC Voluntari ratează încă o mare ocazie iar în minutul 38 FC Botoșani reușește egalarea. Florescu centrează în careu de pe partea dreapta iar Dican a marcat cu capul. În minutul 42, FC Botoșani preia conducerea după un gol spectaculos marcat de David Gabriel, jucător intrat pe teren în locul lui Cărăușu.

La nici 30 de secunde de la reluarea părții secunde, FC Voluntari egalează prin Marian Popescu. În minutul 58. Kovacs dictează penalty pentru Voluntari. Vadim Rață marchează iar ilfovenii sunt din nou în avantaj. Nemec primește al doilea galben și este eliminat în minutul 61.

În minutul 71, Florescu depășește doi adversari, șutează la colțul lung și marchează pentru 3-3. În minutul 75, Kovacs îl elimină și pe Jr. Pius.

FC Botoșani a fost echipa care a atacat pe finalul jocului iar în minutul 88 Dican ratează o mare ocazie. În prelungiri, ilfovenii au doua șanse de gol după  care Kovacs mai dictează un penalty pentru Voluntari. Ducan apară iar partida se termină la egalitate.

Sunt disperat pur și simplu. Și un pic de ghinion, niște greșeli… nu cred că trebuia al doilea galben la Pius. Dar în fine, nu arbitrajul… Suntem și noi subțiri, am luat niște goluri. A fost un meci frumos, șase goluri, au ratat ei, am ratat și noi. Până la urmă e echitabil 3-3”, a spus Valeriu Iftime.

Întrebat dacă se mai poate face ceva până în pauza de iarnă, Valeriu Iftime a spus: “Nu cred. Ăsta e lotul. Mai vin Jaly și Ngoma. Să vedem dacă îl ia Andrei în lot pe Pinson. În momentul ăsta nu mă gândesc ce pot să mai repar. Mă gândesc cum Dumnezeu nu putem bate pe cineva. 8 puncte după 16 etape, incredibil. 0,5 puncte pe meci. E retrogradare cu brio”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *