Meci greu in Ghencea pentru fotbalistii ieseni

politehnica iasi

Meci dificil pentru fotbalistii ieseni in runda a 5-a de campionat. Politehnica se deplaseaza la CSA Steaua si chiar daca aceasta echipa nu are drept de promovare poate sa incurce in lupta pentru accerea in Liga 1.

Claudiu Niculescu – antrenor Politehnica Iasi:Un meci foarte dificil intrucat intalnim o echipa care in momentul in care a promovat in Liga a doua a avut rezultate foarte bune, care are in componenta jucatori foarte buni. Un antrenor foarte bun pe care-l cunosc bine, o echipa care si-a propus la fel ca noi promovarea in prima liga. Daca din punct de vedere administrativ nu vor face acest lucru asta nu este problema noastra dar ca lot Steaua este una dintre cele mai puternice echipe din Liga a doua„.

Referitor la sistemul competitional din liga secunda, Claudiu Niculescu nu intelege cum se poate desfasura campionat din moment ce 5 formatii nu au drept de promovare.

Sunt multe echipe care nu au drept de promovare. Imaginati-va scenariul sa ajunga toate in play off. Cum facem cum impartim? Pe de alta parte si cei care ajung in play off si nu au drept de promovare daca ii trimiti in play out sa ajunga sa retrogradeze„, a adaugat Claudiu Niculescu.

Inaintea meciului din Ghencea, Politehnica a mai transferat un jucator. Argentinianul Nicolas Del Priore este cea de-a 24 achizitie din acest sezon. Mijlocasul poate evolua pe mai multe posturi iar in ultimul sezon a evoluat in liga a doua argentiniana. Partida din Ghencea se va disputa vineri, de la ora 16.30.