Meci de vacanta. Poli Iasi – FC Botosani 0-2

poli iasi

Meci de vacanță între Poli Iași și FC Botoșani. Chiar dacă era un derby al Moldovei, ambii antrenori au preferat să folosească mai mulți jucători care în acest sezon nu prea au avut șansa să joace.

Prima repriză a fost una modestă, cu puține ocazii la cele două porți și cu un joc de luptă la mijlocul terenului. Botoșănenii au avut o posesie mai bună dar cea mai mare ocazie le-a aparținut ieșenilor în minutul 7. Rus reia cu capul, Fraisl respinge după care goalkeeperul botoșănean este faultat.

Repriza secundă a început cu un gol marcat de FC Botoșani. Rodriguez a executat bine un corner de pe dreapta, Burcă a scăpat din marcajul lui Laurențiu Rus și a marcat cu capul. În minutul 53, Enriko Papa reia spectaculos in interiorul careului dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Intrat pe teren în locul lui Târșa, Corban a avut șansa de a majora scorul dar încearcă o execuție mult prea pretențioasă.

În minutul 67, Holzmann face o cursă de vreo 60 de metri cu mingea la picior, combină cu Corban, după care austriacul marchează pentru 2-0. Liviu Ciobotariu trimite pe teren doi debutanți. Este vorba de Dragoș Penescu și Diakite, doi juctori care au evoluat până acum la FC 2 Botoșani. Pe finalul partidei, Corban și Piftor au șansa de a majora scorul dar tabela a rămas nemodificată.

…………..

Poli Iași: Rusu – Gallego, Rus, Chelaru, Panțîru – J. Teixeira, Qaka, P. Petre – Sanoh, Garros, Zaharia. Antrenor: Flavius Stoican
Rezerve: Samnik, I. Zaharia, Pipos, F. Cristea, Bosoi, Enoh

FC Botoșani:  Fraisl – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – J. Rodriguez, Oaidă – Târşă, Piftor, Holzmann – E. Papa. Antrenor: Liviu Ciobotariu