Meci de rugby seniori la Iasi dupa o pauza de 3 ani

rugby iasi

CS Politehnica Iasi revine sâmbătă acasă, pe Stadionul „Tepro”, cu prilejul meciului pe care-l va susține, de la ora 12:00, în compania formației RC Gura Humorului, meci contând pentru etapa a IV-a a returului Diviziei Naționale de Seniori.

Căpitanul Sergiu Michiduță anticipează o dispută interesantă, dificilă și așteaptă un număr cât mai mare de spectatori în tribune.

„RC Gura Humorului este formația la care am evoluat și eu alături de alți câțiva colegi de-ai mei din Iași până să reînființăm echipa aici! Va fi un meci foarte interesant, dar și greu. Cei de la Humor au un lot destul de bun și nu se lasă ușor învinși! Noi ne pregătim și dăm totul la antrenamente să putem face un meci cât mai bun sâmbătă! Vă așteptăm la meci pe Stadionul Tepro să ne susțineți și să ne bucurăm de rugby”, a declarat Sergiu Michiduță.

În cele două partide susținute în retur de când a fost admisă în DNS, CS Politehnica Iasi, cu finanțarea Primăriei Municipiului Iași, s-a impus cu 54-12 cu CSM Suceava și a cedat cu 17-38 cu CS Năvodari, ambele fiind susținute în deplasare, în ambele culegând suficiente cuvinte de laudă. Mai mult, Sergiu a remarcat progresul înregistrat de la joc la joc.