Meci de infarct la Ovidiu. Viitorul – Poli Iasi 2-1

viitorul - poli iasi

FC Viitorul Constanţa a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 2-1, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii l. Golurile victoriei au fost reuşite de Vlad Achim, în minutul 80 din penalty, şi Rivaldinho, în minutul 90+1. Pentru ieşeni a marcat Adrian Bălan, în minutul 39, din penalty

Meci de infarct, luni seară, la Ovidiu. FC Viitorul Constanţa a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 2-1 (0-1), după un meci în care a avut mult de suferit. Portarul Cătălin Căbuz a fost din nou îngerul păzitor al porţii constănţenilor. La scorul de 1-0 pentru Poli Iaşi, Căbuz a avut câteva intervenţii extraordinare, fiind declarat omul meciului la finalul partidei.

Chiar dacă a jucat jumătate de oră în superioritate numerică, moldovenii s-au precipitat şi au comis un penalty, cu 10 minute înainte de finalul meciului, prin Andrei Radu. Vlad Achim a egalat de la 11 metri şi a reaprins speranţa în tabăra gazdelor.

Când meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dintr-un meleu, balonul ţopăie la Rivaldinho, iar brazilianul îl lobează pe portarul advers pentru obţinerea celor trei puncte. În urma acestu succes, FC Viitorul Constanţa a urcat pe poziţia a doua, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, 21. De partea celalaltă, Poli Iaşi rămâne pe 5, cu 16 puncte.

Sursa: telekomsport.ro