MAXI PET deschide pe 1 decembrie 2018 primul său magazin în Iași Ⓟ

foto_Maxi_Pet

MAXI PET –  magazinul animalelor de companie din Romania anunță deschiderea pe 1 decembrie 2018, a primului său magazin în Iași. Cu o suprafață de 400 mp și cu 12 angajați, noul magazin Maxi Pet din Bdul. Chimiei, nr.2, va fi inaugurat începând cu ora 09.00.

Locuitorii din Iași și din împrejurimi vor avea ocazia de a se bucura de o gamă largă de produse hrană și accesoriipentru animalele de companie, de farmacia veterinară din cadrul magazinului și de oferte periodice de neratat. Animalele de companie sunt binevenite în cadrul magazinului.

Pentru deschiderea din 1 decembrie, Maxi Pet a pregătit vizitatorilor săi surprize, astfel încât toate produsele din magazin vor beneficia de un discount de 10%. În plus,toți clienții vor primi cadouri pentru cumpăraturile făcute în cadrul magaziului.

Noul magazin va fi situat în complexul comercial din cartierul Tudor, la intersecția bulevardelor Tudor Vladimirescu și Chimiei. Acesta va fi deschis de la între orele9:00-21:00, luni – duminică.

„Suntem onorați să deschidem noul nostru magazin în Iași, o locație importantă pentru compania noastră. Așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul prorietarilor de animale de companie din Iași și împrejurimi”, a declarat Miruna Diaconescu, manager marketing Maxi Pet.

Despre Maxi Pet:

Maxi Pet este cel mai mare  magazin pentru animale de companie din Romania, unde clienții gasesc o gama completa de hranăși accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet face parte dintr-un grup regional de succes, lider în domeniul său. Scopul companiei  este de a aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestorași de a promova acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie.Pe langa oferta largă de produse de la marci renumite, Maxi Pet ofera si produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și de asemenea farmacie veterinară. Animăluțele sunt întotdeauna binevenite în magazin.

Maxi Pet deține și divizia online, reprezentantă prin magazinul său online www.maxi-pet.ro.