Maternitatea Elena Doamna la ceas aniversar

Sharing is caring!

La aniversarea a 45 de ani de functionare a Maternitatii Elena Doamna din Iasi, s-a organizat o prima editie a conferintei “Zilele Spitalului de Obstetrica- Ginecologie “Elena Doamna”. La eveniment au participat peste 150 de medici care au abordat mai multe tematici stiintifice.

“Pentru prima data o manifestare stiintifica intitulata “Zilele Medicale ale Materniatii Elena Doamna” Aceasta manifestare stiintifica este dedicate in special obstetricii, sarcinii si asta pentru ca ne lovim foarte mult in activitatea noastra de noile probleme care se asociaza sarcinii si nasterii. Sunt multe mecanisme pe care abia acum incepem sa le intelegem sunt multe riscuri pe care trebuie sa le evaluam sip e de alta parte sa le explicam corect pacientelor.”, a declarat Prof. Dr. Razvan Socolov, medic primar obstetrica – ginecologie.

Programul stiintific al evenimentului a inclus mai multe teme de impact precum riscul medico-legal in obstetrica-ginecologie, gravida cu risc obstretical crescut si metode de diagnostic prenatal.

“Este prima editie, este una aniversara, ne-am dorit sa marcam 45 de ani de aniversare ai acestei maternitati printr-un eveniment stiintific, o conferinta, cu siguranta sarbatorim primii 45 de ani si ne pregatim pentru urmatorii ani.“, a declarat

shares