Maternitatea din Botosani unde a murit Alexandra se reorganizeaza si va avea o singura sectie si un singur sef

Noul manager al Spitalului Județean Mavromati Botoșani va transmite mâine către Ministerul Sănătății, noua organigramă a unității medicale. În noua organigramă va fi o singură secție la Maternitatea Botoșani și un singur șef.

“Până pe 31 august vom trimite către minister o nouă organigramă și o nouă structură a Spitalului Județean Mavromati, o reorganizare pe mai multe paliere. Vom reorganiza din temelii secția exterioară a Spitalului Județean. În momentul în care se va face reorganizarea, e clar că măsurile vor porni de la bază, din punct de vedere a conducerii, proceduri și protocoale. Se va numi un medic șef interimar iar ulterior, postul va fi scos la concurs”, a spus Monica Adăscăliței, pentru Botosani Online.

Sunt niște probleme vechi dar vă asigur că se vor stopa acele cutume. Actul medical trebuie să-l facem după proceduri și după protocoale și nu după vorbe. Nu am reușit să vorbesc cu tot personalul din cadrul Maternității dar trebuie schimbată modalitatea de adresabilitate către pacienți. Atât personalul medical are drepturi și obligații cât și pacientul. Acel dialog între pacient și personalul medical trebuie să fie decent de ambele părți”, a adăugat managerul Spitalului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *