Maternitatea Cuza Voda, pe prima pozitie in topul serviciilor medicale

Sharing is caring!

Intr-un raport al Observatorului Roman de Sanatate care analizeaza satisfactia pacientilor romani in serviciile publice de sanatate, Maternitatea Cuza Voda din Iasi se afla pe prima pozitie nationala in privinta serviciilor medicale oferite pe parcursul anului trecut.

In top 10 national, Spitalul Clinic Cai Ferate Iasi ocupa pozitia a 4-a iar Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi locul 5. Din Moldova, pacientii au mai apreciat serviciile oferite de Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti, aflat pe locul 6 national. Aceeasi unitate medicala este singura din regiune apreciata pentru curatenie, la acest capitol aflandu-se pe locul 6 din tara.

Raportul mai constata ca interesul spitalelor pentru satisfactia pacientilor ramane scazut. La acest capitol, Spitalul din Husi are printre cele mai putine chestionare completate raportate la numarul de externari. In privinta transparentei, Institutul Regional de Oncologie Iasi si Institutul de Boli Cardiovasculare ocupa locurile 5 si 6 la nivel national.

shares