Masini si pistoale noi pentru politistii ieseni

Armamentul si masinile de interventie ale politistilor ieseni au fost inlocuite. Politistii de ordine publica si rutiera au fost dotati cu pistoale Beretta si Glock si au primit noi autospeciale. 750 de pistoale si peste 100 de autospeciale de interventie au ajuns in ultima perioada la Iasi.

Politia Romana s-a modernizat din punct de vedere al echipamentului de interventie. Autospecialele vechi vor fi casate, iar pistolul Carpati cu care actionau politistii din Iasi pana acum, a fost inlocuit. 

Cms. sef. Costel Gatlan, sef IPJ Iasi

Prin grija structurii centrale de logistica am primit peste 100, 110 autospeciale de politie.

Acestea sunt autospecialele pe care le-am primit pentru structurile operative de oridine publica, politie rutiera si la nivelul posturilor de politie si in acelasi timp urmeaza sa casam aproximativ 200 de autospeciale din cele mai vechi. Aceasta si in sensul cresterii sigurantei politistilor care actioneaza operativ si pentru o mai buna vizibilitate.

Structurile operative de ordine publica si cele de politie rutiera, dar si colegii de la politia transporturi, au fost dotati cu nouale pistoale Beretta si Glock. Am primit undeva la 750 de pistoale noi care au fost distribuite colegilor din stricturile operative. Am renuntat la vechiul pistol Carpati care si-a ideplinit si care si-a depasit stagiul.

Pentru folosirea cat mai corecta a noilor pistoale, politistii ieseni desfasoara activitati de pregatire, de perfectionare in ceea ce priveste manuirea armamentului.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!