Masina cautata in Marea Britanie, descoperita pe strazile Iasului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, marca Mercedes S320D, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la începutul acestei luni.

Sharing is caring!

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au identificat, pe o stradă din municipiul Iaşi, un autoturism marca Mercedes S320D, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricaţie 2008, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din data de 05 mai.

Cu privire la cele constatate, proprietara turismului, o ieşeancă în vârstă de 47 de ani, a declarat că acesta a fost achiziţionat în anului 2017, din Marea Britanie şi nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.

Mijlocul de transport  în valoare de aproximativ 37.100 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

shares