Masina cautata in Marea Britanie, descoperita la Letcani

bmw x5

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca BMW, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Ieri dupa amiaza, în jurul orei 15.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi  – I.T.P.F. Iași au  oprit în trafic, pe drumul E 583, pe raza localității Lețcani, județul Iași, un autoturism marca BMW, model X5, condus de cetățeanul român C.R., în vârstă de 36 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, în data de 10.07.2019. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o cunoștință, contra sumei de 12.000 de euro.

Acesta a mai adăugat că nu știa de eventualele probleme juridice ale autoturismului. În cauză, mașina în valoare de 70.500 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.