Mașină căutată în Belgia, descoperită la Sculeni

Sharing is caring!

Poliţiştii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit si indisponibilizat un autoturism ce figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de catre autoritatile din Belgia.

In Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un barbat in varsta de 29 ani, cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă ce conducea un autoturism fabricat in anul 2012.

Politistii au constatat ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Belgia. Barbatul a declarat ca autoturismul a fost achizitionat de la un cetatean lituanian ale carui date nu le cunoaşte si nu avea cunostinta ca acesta este cautat de autoritati.

În cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savsrsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetarilor.

shares