Mărturiile nuntă, un simbol al iubirii și recunoștinței (P)

Atunci cand se pregatesc pentru cel mai important eveniment din viata lor, mirii pun accentul pe fiecare detaliu pentru ca ziua nuntii sa fie una perfecta. Tinerii se gandesc in mod special la invitatii lor si vor ca acestia sa nu plece acasa doar cu amintirea evenimentului in sine, ci si cu marturii cu totul speciale prin care sa fie reflectata creativitatea si personalitatea lor. 

Astfel ca, in ultimii ani, marturiile nunta au devenit un adevarat simbol al iubirii si recunostintei mirilor fata de cei dragi. Acestea nu sunt doar simple obiecte sau suveniruri, ele au devenit o mica bijuterie prin care este impartasita bucuria tinerilor casatoriti, de aceea, ele vor trebui alese cu multa grija.

Indiferent daca este vorba despre obiecte din sticla precum casete in forma de inima, iconite, scoici, diamante, cutii colorate sau biciclete in miniatura pentru depozitarea bomboanelor, fiecare marturie are rolul sau special.

Rame foto din metal cu palarie

Ramele foto din metal cu palarie adauga un aer traditional si unic evenimentului. Acestea sunt de culoarea cuprului si pot fi insotite de fotografii color sau chiar alb-negru, oferind un aer vintage evenimentului.

Posete din carton elegante

Daca mirii prefera o nunta moderna si eleganta pot alege posete mici din carton care vor adauga un aer sofisticat evenimentului.  In aceste posete, mirii vor putea adauga bomboane  sau orice alte obiecte care pot fi oferite in dar invitatilor.

Inimi din sarma sub forma de caleasca

Inimile din sarma sub forma de caleasca reprezinta optiuni de marturii pline de farmec si pot fi oferite invitatilor cu bomboane sau pietricele decorative.

Lebede pe oglinda in cutie de plastic

Lebedele pe oglinda in cutie de plastic sunt obiecte decorative pe care mirii le pot alege pentru marturii. Simbolurile purtate de lebede reprezinta dragostea, puritatea si eleganta, la fel cum poate fi si tematica nuntii.

In functie de tematica evenimentului, marturiile nunta pot fi clasice, traditionale, moderne sau elegante, iar alegerea lor ramane o decizie personala, aleasa cu grija si atentie de catre miri.  

Oferind aceste mici daruri, tinerii casatoriti le vor transmite invitatilor o emotie profunda de multumire si apreciere pentru ca au fost alaturi de ei in aceasta zi speciala.

Alegerea marturiilor ramane o decizie personala care trebuie sa reflecte personalitatea mirilor si tematica ceremoniei. Indiferent daca tinerii aleg obiecte mici sau mari, esential este sa fie alese cu grija si atentie la detalii pentru ca ele devin simbolul iubirii dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *