Mărturia emoționantă a unei preotese din Botoșani: ”Am știut pe loc că Sfânta ne-a făcut cel mai mare dar: pe fetița noastră”

Trei daruri de preț primite prin mijlocirea Sfintei Cuvioase Parascheva.

Iustina Irimia-Cenușă este soția preotului Teodor Cenușă, cei doi având parte de un adevărat miracol din momentul în care în viața lor a intrat Parascheva.

Mărturia preotesei a fost făcută publică de Doxologia.

”Când ne-au sunat cei de la Centrul pentru Adopții și ne-au spus de Parascheva, am știut pe loc că Sfânta ne-a făcut cel mai mare dar: pe fetița noastră.

Într-o zi atât de minunată pentru ortodoxie, aș vrea să vă pun la suflet câteva motive pentru care Sfânta Cuvioasă Parascheva este atât de importantă pentru mine, pentru noi, ca o mărturie (dacă mai e nevoie) a minunilor pe care le săvârșește cu viețile noastre când îi cerem ajutorul și credem în puterea ei:

1. Iubirea noastră și primul ținut de mână au fost binecuvântate mai întâi de Sfânta;

2. Parohia în care a fost rânduit soțul meu ca urmare a excelentului rezultat de la capacitatea preoțească poartă hramul Sfintei Parascheva;

3. Când ne-au sunat cei de la Centrul pentru Adopții și ne-au spus de Parascheva, am știut pe loc că Sfânta ne-a făcut cel mai mare dar: pe fetița noastră.

Sunt sigură că foarte mulți dintre noi au nenumărate mărturii ale minunilor Sfintei Parascheva. Așa încât, să avem mereu în suflet recunoștință față de ocrotitoarea Moldovei și a noastră, a tuturor celor care îi cerem ajutorul și mijlocirea! Mulțumim, Sfântă Cuvioasă Parascheva! Iartă-ne că nu știm să te cinstim, învață-ne și ajută-ne în continuare!”, a povestit Iustina Irimia-Cenușă, preoteasă și interpretă de muzică populară.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *