Marius Iacob este procurorul care coordonează ancheta de la Crevedia/ A mai instrumentat cazul Elodia și incendiile de la Maternitatea Giulești și Piatra Neamț

Marius Iacob este procurorul care coordonează ancheta de la Crevedia, conform informațiilor G4Media. Iacob a mai instrumentat în trecut cazul Elodia și incendiile de la Maternitatea Giulești și Piatra Neamț.

El a fost procuror adjunct al DNA când instituția anticorupție era condusă de Laura Codruța Kovesi.

Conform informațiilor G4Media, în această dimineață au început primele audieri la Parchetul General, în dosarul Crevedia.

Parhetul General a preluat dosarul Crevedia, conform unui comunicat transmis duminică dimineață. Se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru. Dosarul a fost deschis inițial la Parchetul din Răcari, Dâmbovița.

O explozie a avut loc, sâmbătă, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A. Aceasta a fost urmată de o explozie mult mai puternică, chiar în timpul intervenției pompierilor.Cel puțin o persoană a murit și alte 54 sunt spitalizate, dintre care 10 intubate. Dintre răniți, 43 sunt pompieri, polițiști și jandarmi, unii în stare gravă. România a activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul victimelor.Primele victime au fost transferate la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *