Marius Croitoru nu mai este antrenorul FC Botoșani

marius-croitoru-2-scaled

Valeriu Iftime a decis să-l demisioneze pe Marius Croitoru din funcția de antrenor al FC Botoșani. Mâine va anunța numele noului antrenor.

Valeriu Iftime s-a întâlnit cu Marius Croitoru seara trecută pentru a discuta despre un nou contract, valabil pe o perioadă de doi ani. S-a stabilit ca astăzi până la ora 11:00, Marius Croitoru să-l anunțe pe Iftime dacă acceptă propunerea, dar nu a mai sunat. Prin urmare, patronul clubului a decis să caute un alt antrenor pentru FC Botoșani.

“Marius nu a mai sunat și am decis să îl schimbăm. El nu va mai fi antrenorul echipei FC Botoșani. L-am rugat ceva și nu acceptă. În momentul ăsta, sută la sută pleacă. Am început discuțiile cu alți antrenori. Condiția este ca Alin Bejan și Alin Bordeanu să rămână în staff. Să vedem ce vor face Mihai Roman I și Andrei Patache, dacă vor juca și în sezonul viitor sau vor fi în staff-ul clubului. Depinde de antrenorul care vine. Vreau un antrenor care să facă o echipă spectaculoasă, să promovăm jucători și să-i vindem”, a declarat Valeriu Iftime pentru Botoșani Online.