Marius Bodea : Spitalul de Copii are de suferit cu noua conducere

Marius_Bodea

Cod portocaliu în politică

Deputatul Marius Bodea sustine ca noul director al Spitalului de Copii ”Sf. Maria”, botosaneanul Mihai Corneli, uns de Maricel Popa, deja s-a facut remarcat printr-o actiune regretabila: atentarea la memoria profesorului Marin Burlea, un adevarat simbol al pediatriei nationale si al medicinei iesene.

„Din pacate am asistat la un episod ce nu face cinste lumii medicale iesene si anume, noul director instalat de catre pesedintele CJ, domnul Popa la conducerea Spitalului de Copii “Sf. Maria” a inceput programul sau de management cu intinarea memoriei fostului profesor universitar Marin Burlea, care este insolubil legat de acest mare spital si care a dus Iasiul pe harta pediatriei nu doar nationale ci si international.”, a declarat Marius Bodea, deputat PNL Iasi. 

Liberarul sustine ca este absolut rusinos faptul ca in Iasi, cu cea mai importanta universitate de medicina din tara, cu cea mai buna scoala medicala, se importa, ca manager al Spitalului de Copii Sf. Maria, un botosanean.

„Ori eu inteleg sa vii din alt judet acolo nemaiincapand datorita incompetentei, asa se pare, pentru ca actualului director nu i s-a mai prelungit mandatul sau la fostul sau loc de munca, dar iata ca daca cei din Botosani il considera nepotrivit pentru a conduce un spital in Botosani, domnul Maricel Popa il considera potrivit pentru a conduce un spital de anvergura spitalului Sfanta Maria. Nu mai spun ca, dupa cum bine stiti Iasiul are o scoala de medicina unica, este un oras universitar medical si aici am gasi cadre medicale capabile sa conduca orice institutie medicala fara probleme.”, a completat Marius BODEA. 

Parlamentarul  mai sustine ca am ajuns in situatia tragica de a fi nu doar nesemnificativi din punct de vedere politic la nivel national, fara reprezentare in Guvern si in institutiile de stat cu adevarat importante, ci si in situatia de a fi dati la o parte in propriul nostru oras pentru a face loc unor venetici.