Marius Bodea: Profesorii ieșeni merită transport public gratuit

Marius Bodea

Mutările PNL înainte de alegeri

In urma cu aproximativ 4 luni, un proiect de hotarare dezbatut de plenul Consiliului Local arata ca angajatii din unitatile de invatamant vor dispune de  facilitati la transportul public. Deputatul Marius Bodea sustine ca profesorii nu beneficiaza nici acum de aceasta oportunitate.

Liderul PNL Iasi afirma ca municipalitatea ieseana nu si-a asumat decizia luata in dezbatere publica, desi fondurile pentru acest proiect au fost alocate.

„Putem prezenta astazi din nou o dovata a neseriozitatii celor care conduc Iasiul. Acum 4 luni de zile municipalitatea anunta cu mare tamtam ca se gandeste la profesorii din scolile iesene si pentru asta profesorii nostri ieseni vor avea gratuit pe mijoacele de transport public in comun. Sigur am inteles mare parte din argumentele prezentate atunci, noi liberalii am votat acest lucru, insa iata ca dupa patru luni de zile, am ramas iarasi doar cu o promisiune, nu s-a facut nimic in sensul acesta si ca si alte categorii socio-profesionale din Iasi, oamenii au ramas doar cu promisiunile.”, a declarat Marius BODEA – deputat PNL Iasi.

In Consiliul Local de astazi, liberalii au cerut ca proiectul privind gratuitatea pentru transportul public in ceea ce ii priveste pe profesorii ieseni sa se puna in practica.