Marius Bodea : „Primăria face jocurile samsarilor!”

foto_Marius_Bodea

Maine, de la ora 10:00, are loc ședința de plen a Consiliului Local Iași. Pe ordinea de zi se regăsesc proiecte ce vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici și cheltuielile pentru cumpărarea a 20 de autobuze electrice și a unor tramvaie. Un alt proiect este cel al aprobării planului de calitate a aerului din municipiul Iași. Exista si un proiect care a facut obiectul unei conferinte de presa astazi la sediul PNL Iasi.

Proiectul face referire la planul urbanistic general al Iasului. Maine, pe masa, consilierilor, se va afla propunerea ca aprobarea unui nou plan urbanistic sa fie amanata inca 5 ani. Presedintele PNL Iasi, Marius Bodea, a sustinut astazi ca primarul Mihai Chirica intentioneaza ca prin aceasta abordare sa perpetueze haosul urbanistic la nesfarsit.

Planul urbanistic general al Iasului are 19 ani iar maine, in Sedinta de Consiliu Local, se incearca o noua amanare. In tot acest timp, in Iasi domneste un haos generalizat sub sceptrul lui “merge si asa”, in opinia penelistului.

Liberalul a taiat astazi in carne vie cand a facut referire la zona Smardan, acolo unde s-a construit dupa ureche, in baza unor interese meschine. Partidul National Liberal cheama toate partidele din consiliul local la unitate si
verticalitate.

Sedinta de Consiliu Local se va desfasura maine, de la 10.00, in sala Vasile Pogor de la Primarie.