Marius Bodea: “PNL este dator sa trimita in Parlamentul European o echipa care urmareste interesele Romaniei!”

Sharing is caring!

Lansarea campaniei de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor PNL la alegerile europarlamentare a avut loc astazi. Evenimentul s-a desfasurat la cortul PNL, montat pe esplanada Nicolina 2. Au fost prezenti parlamentari PNL Iasi, consilieri municipali si judeteni alaturi de liderii Marius Bodea si Costel Alexe.

La sfarsitul campaniei pentru alegerile europarlamentare, PNL vrea sa dovedeasca, prin rezultatele acestui scrutin, ca este principalul partid de opozitie din Romania.

Marius Bodea – deputat PNL: “In primul rand trebuie sa cunoastem ca PNL este membru al partidului popular european, cel mai mare grup politic din Parlamentul European cel care si decide bunul mers al Uniunii Europene. In alte conditii PNL este dator sa trimita in Parlamentul European o echipa care sa urmareasca in primul rand interesele Romaniei si daca tot ne aflam in Iasi, unul dintre interesele Romaniei este chiar autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures un obiectiv de investitii care scoate din saracie la propriu peste 4 milioane de oameni care locuiesc in regiunea Moldovei”.

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfășura în România in doua luni si jumatate, la 26 mai.

shares