Marius Bodea (PNL): „Dacă nu ne vom strânge măcar 100.000 la Suceava să protestăm, PSD ne va trata mai departe ca pe o regiune dezbinată!“

foto_Marius_Bodea

Deputatul PNL Marius Bodea, secretarul Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, se va alătura pe 15 martie, de la ora 15.00, la Suceava, ceremoniei simbolice de inaugurare a „primului şi singurului metru de autostradă din regiunea Moldovei“.

Marius Bodea consideră că semnalul tras de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi trebuie tratat cu toată seriozitatea şi că acesta reprezintă o acţiune civică necesară pentru a arăta falimentul guvernării PSD-ALDE în materie de investiţii publice în infrastructura rutieră.
În acelaşi timp, Marius Bodea face apel la locuitorii din judeţele Moldovei să se strângă într-un număr cât mai mare la Suceava: „Dacă din cei 4 milioane de locuitori ai Moldovei nu ne vom aduna măcar 100.000, atunci vor continua să ne trateze ca pe o regiune dezbinată, incapabilă să îşi ceară ferm drepturile!“.„Ca secretar al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură mă lupt deja de doi ani de zile pentru a pune pe agenda Guvernului Autostrada Ungheni-Iaşi-Tg. Mureş, dar subiectul este tratat cel mult cu indiferenţă şi minciună de toţi conducătorii vremelnici ai Ministerului Transporturilor sau cu indolenţă de către şefii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Moldova este călcată în picioare de cea mai incompetentă guvernare a României de după 1989 zi de zi, fiind dusă cu vorba şi minţită în privinţa marilor proiecte de infrastructură cerute de cetăţeni. Autostrada pentru care ne batem de atâta vreme a devenit între timp şi lege, dar încălcarea cu premeditare a legii oricum a devenit regula de guvernare a PSD-ALDE“, declară Marius Bodea.
Deputatul PNL Marius Bodea crede că orice tip de protest paşnic, de grevă, inclusiv greva fiscală, constituie metode legitime de a contesta puterea PSD-ALDE. „Am mai spus-o, până nu vom găsi, pe lângă votul liber exprimat, cele mai eficiente metode de a-i face să-i usture pe cei de la putere, vom fi pe mai departe batjocoriţi. Este ultimul ceas, iar dacă acesta trece putem considera că am capitulat!“, încheie secretarul Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor.