Marius Bodea: Îndemn ieșenii să iasă la vot!

120221846_2628495317465265_7771432377824991799_o

Am pornit împreună pe un drum greu, dar plin de provocări, din convingerea că avem forța necesară să luptăm cu hoția, corupția și incompetența ce au aruncat Iașul mult în spatele celorlalte orașe și județe din țară.

Campania aceasta mi-a arătat zi de zi unde poate duce nepăsarea unei administrații, mi-a oferit prilejul să întâlnesc mulți oameni și să aflu poveștile lor, iar toate acestea m-au ajutat să înțeleg și mai bine că fără o mână de fier viața lor nu se va putea schimba deloc. Atacurile murdare la adresa mea și a echipei mele, din partea așa-zișilor competitori, în toată această perioadă, ne-au făcut să mergem înainte și cu mai multă determinare.

În fața ieșenilor am fost ca o carte deschisă, pentru că am vrut ca oamenii să ne cunoască exact așa cum suntem noi: deschiși, onești, cu idei și proiecte interesante care vor aduce plusvaloare unei comunități întregi.

👉 Alianța USR PLUS reprezintă singura alternativă de bun simț la tot ce detestăm noi, ieșenii, cel mai mult, și este UNICA noastră ȘANSĂ de a ne face bine. Cu toții ne dorim o administrație curată, integră, care să lucreze prin oameni PENTRU OAMENI.

👉 Îi îndemn pe toți ieșenii, iar aici mă adresez inclusiv liberalilor de bună-credință, să meargă la urne pe 27 septembrie și să voteze, cu inima împăcată, pentru viitorul lor și al generațiilor ce vor urma. Stă în puterea noastră ca IAȘUL să fie cu adevărat ACASĂ – unde familiile noastre nu vor mai fi nevoite să se destrame, unde vom avea locuri de muncă bine plătite, unde tinerii vor găsi oportunități, iar părinții și bunicii noștri vor fi respectați, unde copiii noștri vor avea școli și grădinițe moderne, unde transportul și străzile nu vor mai fi o povară, unde poluarea nu ne va mai sufoca, unde vom găsi locuri frumoase pentru a ne petrece timpul liber și unde evenimentele ne vor aduce împreună și vor face ca Iașul să vibreze cu adevărat.

👉 Haideți, dragi ieșeni, să nu ratăm această oportunitate și să redăm Iașului mândria sa de altădată! Vreau să mulțumesc, pe această cale, lui Dan Barna, președintele USR, și lui Dacian Cioloș, președintele PLUS, pentru încredere și suport, precum și lui Cosette Chichirău și Monicăi Berescu, întregii echipe a Alianței USR PLUS, precum și tuturor ieșenilor care înțeleg că noi suntem ceea ce Iașul are nevoie.