Marius Bodea, dupa ce Mihai Chirica a fost trimis a treia oara in judecata: „De ce sa votezi pe unul care merge sigur la puscarie?”

Poate că au fost momente când vi s-a părut agasant să tot repet că Mihai Chirica este dublu trimis în judecată. Și eu m-am săturat să constat că primarul orașului în care trăiesc și pe care îl iubesc iese în evidență, după 10 ani de mandat, doar cu această contraperformanță rușinoasă.

Ei bine, de acum nu voi mai spune asta despre Chirica. Dar nu pentru că între timp procesele prietenului mafioților imobiliari s-ar fi încheiat sau pentru că bugetarul cu 5 vile ar fi fost declarat nevinovat.

De astăzi, Mihai Chirica este triplu trimis în judecată.

Mihai Chirica, 12 actuali și foști funcționari din Primărie și încă o duzină de inculpați au fost trimiși în judecată în dosarul Veranda, cel mai mare caz de corupție instrumentat în ultimii ani de către DIICOT.

Acest personaj căruia nu îi este rușine să vă ceară din nou încrederea, prin vot, este judecat în al treilea dosar penal pentru că a emis ilegal cel puțin 8 certificate de urbanism și autorizații de construire.

Știți ce înseamnă, de fapt, acele documente emise ilegal?

Înseamnă ore mai multe petrecute în trafic de noi toți, pentru că s-au construit blocuri în zone care erau deja supraaglomerate, înseamnă distrugerea spațiilor verzi, într-un oraș care este pe primul loc în țară la poluare, înseamnă grădiniție și școli mai puține pentru copiii noștri, pentru că mafioții imobiliari au construit fără o infrastructură obligatorie pentru un trai normal.

Aceste trei dosare penale înseamnă că Mihai Chirica va pleca la pușcărie de la Primărie, dacă îl veți mai vota pe 9 iunie.

Mai înseamnă și sănătatea noastră afectată, ore pierdute din viața noastră în trafic, înseamnă copilărie fără spații verzi.

Nu mai irosiți votul pe acest triplu trimis în judecată. Pe 9 iunie, alegeți un om care știe ce trebuie făcut pentru ca Iașul să devină un oraș modern. Votați un primar pe bune. (Comunicat de presa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *