Marius Bodea, despre sondajul PNL: „Fugiți de aici, clovnilor, cu minciunile voastre! În 2024, o să vă jumulească electoratul”

marius bodea

PNL Iași a prezentat un așa-zis sondaj de opinie în care Mihai Chirica, multiplul inculpat și trimis în judecată pentru diverse infracțiuni, se apropie de 100% în popularitate și intențiile de vot din Iași. Bine, nu 100%, dar măcar 50%. Dacă nu 80%. Pe-acolo.

Confruntați cu lunecușul pe tobogan, lăutarii din Podu Roș dau o ultimă reprezentanție de penibil, punându-se pe primul loc în sondaje și cântându-i aria penalului Chirică, un infractor de neînlocuit în sufletul și mințile peneliștilor locali, mai ales că a avut grijă să-i ghiftuiască bine cu bani de la buget.

Țara arde și PNL se umflă singur în sondaje pe care el le plătește, care sfidează până și gravitația. Aduni dosare penale, crești prețurile la alimente, distrugi economia, furi, plagiezi, iar la final anunți că electoratul te mai și ridică în slăvi pentru asta.

Fugiți de-aici, clovnilor, cu minciunile voastre! În 2024 n-o să mai rămână nici o pană pe voi, de tare ce o să vă jumulească electoratul! Lăsați prosteala, puneți-vă pe muncit, furați mai puțin (că deloc știm deja că n-aveți cum), trageți toți banii din PNRR și dați-vă afară neamurile din instituții. Fiți voi mai puțin neamuri proaste!