Marius Bodea demisioneza din PNL

Marius_Bodea

In urma deciziei Biroului Politic Judetean al PNL Iasi de a-l sustine in cursa pentru primarie pe Mihai Chirica, deputatul Marius Bodea a anuntat ca-si inainteaza demisia din partid.

„După ani de opoziție și revoltă împotriva lui Mihai Chirica, ca reprezentant ilustru al unei tipologii imorale de politician, vânzător de iluzii către populație, exponent al unui tip de politică desăvârșit pesedistă, fost vicepreședinte național al PSD, șef al filialei ieșene a PSD, ocupant tip de 18 ani sub domnia PSD la Iași a pozițiilor de Director Tehnic, Viceprimar și Primar, suntem puși în fața unei anomalii dezgustătoare de a-l susține, tocmai noi, liberalii, pentru un nou mandat”, a anuntat Marius Bodea.

Deputatul a anuntat ca nu se va inscrie in alt partid si nici nu va accepta o oferta de consolare. In schimb, acesta a mentionat ca va ramane un critic al administratiei Chirica. Marius Bodea sustine ca „un partid istoric a ajuns îngenuncheat în fața unui pesedist rapace, așa cum este Mihai Chirica… Ce vom putea spune astăzi oamenilor? Că cele 5-6 vile ale primarului Chirica, în valoare de peste 1 milion și jumătate de euro, ale unui om care toată viața a lucrat la stat, trebuie să fie un reper de înavuțire pentru fiecare funcționar public român? Că e normal ca fiecare bebeluș de politician să aibă câte o proprietate de un sfert de milion de euro pe numele său? Că traficul sufocant din Iași este la modă și e bine așa? Că respirând zilnic otrava celui mai poluat oraș din România vom fi fericiți? Că e civilizat să stăm 45 de minute în stații de transport public așteptând un cazan pe roți ca să ne îmbarce? Că nu avem nevoie de investiții publice mai mari decât un catarg și niște cai la Poliția Locală? Că gazonul pus electoral prin oraș este tot ceea ce merităm noi, ieșenii? Și, la final, să ne cerem și scuze, dacă nu chiar iertare, că am îndrăznit să îl criticăm?”