Marius Bodea: „Conducerea primariei isi umfla salariile, iar iesenii sunt in somaj”

Marius_Bodea

Există o strategie pentru dezvoltarea Iașului?

Pe fondul epidemiei necontrolate provocată de coronavirus, consilierii locali urmează să voteze creşteri uriaşe de salarii şi indemnizaţii pentru cei aflaţi la conducerea societăţilor din subordinea primăriei ieşene.

Consiliul Local Iași a pregătit un Plan de măsuri de combatere a epidemiei în valoare de 3,8 milioane de lei, care include subvenții pentru transport, forțe de ordine și salubritate, dar mai ales pentru asistență socială. Marius Bodea speră că nu se vor vota aceste salarii astronomice pentru directorii și membrii din Consiliile de Administrație de la societățile din subordinea Primăriei.

Marius Bodea, susține că sute de ieșeni, simpli angajați la aceste societăți, sunt trimiși în șomaj tehnic, cu veniturile înjumătățite, iar conducerea își mărește salariile substanțial.

Marius Bodea speră că aceste modificări salariale să nu fie realizate, iar propunerea de a înjumătăți aceste venituri, inițiată de consilierul Răzvan Timofciuc să fie aprobată de către majoritatea consilierilor locali.