Marius Bodea, candidatul USR la Primaria Iasi. Dan Barna: „Am mare incredere ca Marius Bodea va fi viitorul primar al Iasului!”

Senatorul Marius Bodea va fi candidatul USR la Primaria Iasi. Anuntul a fost facut astazi de Dan Barna, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi. Acesta a precizat ca intr-un sondaj al USR, Marius Bodea era mai bine clasat decat Cosette Chichirau, aceasta din urma fiind in media partidului. Barna a comentat despre plecarea din partid a deputatului.

„USR este un partid care construieste pentru viitor. Sunt oameni care au fost o bucata din drum alaturi de noi si care la un moment dat au decis sa incerce pe cont propriu sa faca mai bine. Ii dorim succes, daca va reusi va fi mai bine pentru Romania. In momentul de fata USR construieste o alternativa care are si forta politica si resursele umane importante”, a precizat Dan Barna fata de plecarea din partid a lui Cosette Chichirau.

Marius Bodea este considerat de USR candidatul cel mai potrivit pentru Primaria Iasi, Barna laudandu-l pentru faptul ca acesta are solutii pentru problemele orasului.

„Va fi o competitie interna in interiorul partidului cum este firesc dar eu sunt increzator si daca ne uitam la modul cel mai pragmatic, Marius Bodea va fi cel mai probabil candidatul la Primaria Municipiului Iasi”, a mentionat Dan Barna.

Vicepresedintele USR s-a referit si la dosarele penale ale primarului Mihai Chirica. „Oameni care nu ar mai trebui demult sa fie in spatiul public sunt lasati neatinsi pentru protectii politice explicite, ca de asta supravietuieste actualul primar al Iasului”, a precizat Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *