Marius Bodea acuză dezinteresul primarului pentru investiții

foto_Marius_Bodea

Deputatul PNL Iasi reclama dezinteresul Primariei in investitii, proiecte educationale si in domeniul sanatatii. Intr-un bilant al liberalilor ieseni, reiese ca, din 285 hotarari de Consiliu Local, 80 la suta din acestea sunt legate de societatile aflate in subordinea primariei, modificari de organigrame si desfiintari de posturi. Marius Bodea il acuza pe edilul Iasului ca hotararile administrative, PUZ-rile si concesionarea terenurilor sunt principalele preocupari ale lui Mihai Chrica si a consilierilor PSD – ALDE. „80 la suta hotarari de Consiliu Local legate de functionarea Primariei, de PUZ-urile in mare parte a prietenilor primarului si instrainarea la bucata a Iasului.

Este o disproportie abisala intre aceasta latura insumata si investitiile in Iasi, proiecte care sunt putin peste 2 la suta regasite in preocuparile municipalitatii” a spus Marius Bodea, deputat PNL Iasi.

Presedintele Biroului Politic al liberalilor din Iasi sustine ca primarul nu este interesat sa dezbat niciun proiect al PNL-ului desi ulte dintre ele se refera la partea de investitii.
„Avem o situatie revoltatoare. Colegii mei liberali au depus numai putin de 29 proiecte de hotarare de Consiliul Local in mare parte de investitii. Niciunul dintre aceste proiecte nu a fost suspus discutiei de catre domnul primar Chirica”, a completat deputatul liberal.

Daca in Iasi, realizarile primariei in investitii au ajuns la doar 16 procente, Marius Bodea da ca exemplu orasul Cluj Napoca. Acolo, 40 la suta din hotaraile de Consiliu Local presupun investitii in infrastructura, scoli, spitale, parcuri, sport si infrastructura rutiera.